Про нас
увійти

Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж відзначив свято фізичної культури і спорту

категорія: Інші | дата: 24 09 2016
Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж відзначив свято фізичної культури і спорту

Традиційно у вересні в Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського проходив тиждень педагогічної майстерності  викладачів фізичного виховання, захисту Вітчизни, ритміки та хореографії, присвячений Дню фізичної культури і спорту України.

Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. А для кожного студента — це можливість відчути себе справжнім спортсменом.

Свято спорту проводиться у коледжі щорічно. Його головна мета — популяризація фізичної культури та здорового способу життя серед молоді . Цьогоріч свято розпочалося із акції  "Я люблю спорт", до якої долучилися як студенти так і викладачі коледжу. У рамках акції  четвертокурсники провели показові фізкультхвилинки для студентів перших курсів.

Протягом тижня проходило ще багато цікавих спортивних. Студенти змагались в шахматах, волейболі, настільному тенісі, аеробіці, футболі та гирьовому спорті. Свято вдалось!!!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook