Про нас
увійти

У Тернополі відбулись "Малі олімпійські ігри" (ФОТО)

категорія: Інші | дата: 22 09 2016
У Тернополі  відбулись

Вже дванадцятий рік поспіль Тернопільська загальноосвітня школа № 24 проводить "Малі Олімпійські ігри".

Цьогоріч вони відбулись 14 вересня  на шкільному спортивному майданчику.  Дирекція школи  запросила долучитися до організації спортивного свята Тернопільське обласне відділення НОК України,  Федерацію легкої атлетики Тернопільської області та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я  населення, а також серед присутніх були майстри спорту з легкої атлетики Іван Панасюк, Сергій Крук та відомі лекгоатлети області.

Працівники центру провели  легкоатлетичні змагання серед  11 команд з учнів 5-их та 6-их класів. 10 учасників з кожного класу змагались у метанні списа, багатоскоках, "хрестиках", "драбинках", у естафетах із стійками та бар’єрами.  Усі учасники справились із випробуваннями на "відмінно", проявивши злагодженість та взаємопідтримку.  Переможців та призерів нагородили на урочистій лінійці грамотами та відзнаками Національного олімпійського комітету України

— Дуже приємно, що нас запрошують взяти участь у таких спортивних заходах, під час яких  діти можуть розкрити свій потенціал, проявити спортивний азарт  та командний дух — ділиться враженнями Галина Федорович, директор центру, — Залучаючи підростаюче покоління  до всесвітнього Олімпійського руху, ми готуємо  не тільки майбутніх олімпійських  чемпіонів, а й успішних  людей, що вміють досягати поставленої мети.

http://tmcfzn.blogspot.com/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook