Про нас
увійти

Майстер класи тернопільських педагогів з бадмінтону

категорія: Інші | дата: 20 09 2016
Майстер класи тернопільських педагогів з бадмінтону

Протягом серпня-вересня 2016 року, на універсальних майданчиках м. Тернопіль та педагогічного університету, за ініціативи Тернопільського міського центру сприяння фізичному здоров’ю населення та за підтримки Тернопільського обласного відділення національного Олімпійського комітету України, Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, викладачами Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка Андрієм Огнистим та Романом Власюком проведено серію майстер класів з гри у бадмінтон для дітей міста Тернопіль та вчителів фізичної культури Тернопільської області.

Даний захід проходив в рамках святкування дня фізичної культури і спорту в Україні та Олімпійського тижня.

Зауважимо, що бадмінтон дуже демократичний вид спорту. Ним можна займатися в будь-якому віці. Причому, що дуже важливо, можна почати тренуватися в 30, 40 або навіть 50 років.

Бадмінтон - надзвичайно красива, динамічна гра, яка входить у програму Олімпійських ігор. Навіть просунуті гравці відкривають для себе щось нове практично щодня. Переконайтеся, що ви підходите до освоєння бадмінтону Лише фізично здорова нація забезпечить процвітання незалежної України. Приходьте на майданчики та у спортивні зали.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook