Про нас
увійти

До Тернополя на тріатлон приїхали гості зі Львова та Рівного

категорія: Інші | дата: 06 09 2016
До Тернополя на тріатлон приїхали гості зі Львова та Рівного

Проїхати на велосипеді 9 кілометрів, проплисти двісті метрів, а тоді ще й пробігти 4 кілометри — думаєте, це нереально? Учасники аматорського тріатлону "Серце сталевої волі" довели, що немає нічого неможливого.

Спортивне свято відбулося в неділю, 4 вересня, на берегах Тернопільського ставу. Учасниками стали 33 людей, серед них навіть дві дівчини, розповідають організатори.

— У нас є учасники різного віку, від 18 і старші, — каже співорганізатор дійства Роман Задорожний. — Окрім тернополян, участь беруть львів'яни та гості з Рівного. Ми не ставили собі за мету побити якийсь рекорд на час, головне — просто добігти до кінця. Таке спортивне свято покликане поширити серед молоді здоровий спосіб життя. Адже найчастіше масові заходи зводяться до їжі та випивки, в нас же — біг, плавання та їзда на велосипеді.

Локації тріатлону розмістили на берегах Ставу: плавали учасники на Дальньому пляжі, на іншому березі були велоперегони, потім бігли чотири кілометри знову із пляжу і аж до набережної біля замку. В результаті змагань третє місце посів Олег Санніков, друге — Олександр Гром'як, а перше — Віталій Волинець.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook