Про нас
увійти

День Незалежності у Тернополі відзначили по-спортивному (ФОТО)

категорія: Інші | дата: 27 08 2016
День Незалежності у Тернополі відзначили по-спортивному (ФОТО)

24 серпня на Театральному майдані святкували 25-ту річницю незалежності України. З цієї нагоди Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення організував для тернополян і гостей міста цілу низку цікавих та захоплюючих розваг.

"Тернопіль спортивний" — так називався конкурс малюнків на асфальті, в якому  взяли участь дітки віком до 7 років.  Творчі роботи маленьких художників були винагороджені  подарунками від постійного партнера ТМ "Ласунка".

Дітлахи віком від 7-12 років проявили свої спортивні вміння: швидкість, силу і командний дух на веселих естафетах. Юні спортсмени отримали подарунки від ТМ "Ласунка" та видавництва "Школярик".

А для юнаків та дівчат старше 15 років організатори підготували креативний селфі-квест "Файне місто". У випробувані  знайти і сфотографуватись біля визначних місць м. Тернополя взяли участь 5 команд по п’ять учасників.  Найшвидшими виявились  "Дикі кабани", що всього лише за 20 хв. виконали усі завдання і прийшли до фінішу першими. II-місце зайняли "Озерні равлики", III — команда "Фенікс".

Переможців нагородили подарунками від партнерів: ПП "Колумбус", ТМ "Ласунка", видавництва "Школярик" та кубками від організаторів, за участь інші команди отримали плакати від Всеукраїнської організації "Спорт для всіх". Також команди були відзначені грамотами від управління у справах сім’ї, молодіжної  політики і спорту та сертифікатами на знижку від "Спортландії".

Дорослі ж свої знання проявили під час вікторини від ПП "Колумбус", де розігрувалися: сертифікат на знижку 50% на цифрову техніку, жилетка, парасоля, бейсболка та кружка.

Окрасою свята стали східні танці у виконанні красунь  з танцювального клубу "Асфура" — тренер Юлія Петришин.

Приємною несподіванкою,  для глядачів стала участь в імпровізованому флешмобі "Народжені бути вільними!". У центрі площі усі бажаючі долучилися до  створення "живого  тризуба" і привітали  усю Україну із 25-м Днем Народження.

Організаторам у проведені заходу надали підтримку партнери: мережа магазинів "23/7" та "МЕДІСПОРТ".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook