Про нас
увійти

Школи Тернополя та області можуть виграти спортивний майданчик від Фонду Кличка

категорія: Інші | дата: 16 08 2016
Школи Тернополя та області можуть виграти спортивний майданчик від Фонду Кличка

Фонд Кличка оголошує всеукраїнський конкурс «Клич друзів – граймо разом!».  Існує такий проект уже 11 років. За цей час у школах України в рамках проекту було встановлено 161 спортивний майданчик. Цьогорічний конкурс «Клч друзів – граймо разом» стартував з 15 серпня.

До участі у Конкурсі запрошуються усі загальноосвітні школи, для яких виховання спортивної та здорової молоді є пріоритетом. Також немає обмежень щодо участі ДЮСШ. 

Умови участі у конкурсі: 1. Заповнити анкету на сайті. 2. Додати до анкети необхідні документи. 3. Надати фотографії місця, яке найкраще підходить для монтування спортивного майданчика на території школи. 4. Розказати про ваше спортивне життя у соціальних мережах (приклади). 5. Брати активну участь у «житті» сайту, завантажувати власні фото та відео, запрошувати друзів до проектів Фонду. 6. Накопичувати бали для отримання перемоги.

Окрім цього, шанси на перемогу у тих учасників, які додадуть до заявки історії про найкращого вчителя фізичного виховання та його спортивні досягнення. Також, якщо Ви маєте план-проведення заходів щодо популяризації здорового способу життя серед учнів влітку та восени 2016 року то, це буде додатковим балом до Вашої перемоги.

Переможець отримує: 1) Спортивний майданчик; 2) Комплект інвентарю; 3) Веселе відкриття майданчика (інформаційна підтримка).

Офіційний початок подачі заявок з 15 серпня 2016 року. Термін реєстрації заявок до 31 серпня 2016 року.

Довідково: В рамках проекту «Клич друзів – граймо разом!» Фонд Кличко за підтримки Фундації Кока-Кола планує встановити та урочисто відкрити 20 майданчиків для школярів 6-18 років, які відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим та стильним дизайном.

Детальніша інформація про конкурс: http://play.klitschkofoundation.org/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook