Про нас
увійти

Срібло чемпіонату України з велосипедного спорту у Владислава Щербаня

категорія: Інші | дата: 12 08 2016
Срібло чемпіонату України з велосипедного спорту у Владислава Щербаня

У Житомирі завершився чемпіонат України в багатоденній гонці на шосе серед юніорів та юнаків.

Гонка видалась складною, непрості погодні умови деякі складності в організації, але це не завадило тернополянам виступити успішно. Студент технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя майстер спорту України Владислав Щербань здобув срібну медаль в особистому заліку.

Складалась багатоденна гонка з 4-ох етапів і прологу (341 км). До останнього етапу йшла напружена боротьба, розриви між суперниками були мінімальні і лише індивідуальна гонка на час, остаточно розставила всіх по місцях. Нагадаємо що Владислав досить успішно виступає в цьому сезоні, та вже зумів відмітитись і в Україні і за кордоном.

Додамо, що в той же час майстри спорту України міжнародного класу студенти Тернопільського національного економічного університету Тарас Шевчук та Віталій Гринів змагались у складі збірної команди України в Міжнародних рейтингових змаганнях серед Еліти Гран Прі Одеса і Тур де Рибас (UCI 1.2). Надзвичайна спека та одеські вітри перевірили спортсменів на витривалість. Тарас Шевчук обидві елітні гонки завершив у топ 20, що для молодого спортсмена, який 1-й рік виступає у категорії U-23, є досить вагомим досягненням.

Спортсмени представляють ШВСМ та ОДЮСШ, та тренуються під керівництвом тренера обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Володимира Павелка.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook