Про нас
увійти

У Кременці розпочинається Міжнародний турнір із санного спорту "Кубок Бони-2016"

категорія: Інші | дата: 11 08 2016
У Кременці розпочинається Міжнародний турнір із санного спорту

Міжнародний турнір із санного спорту "Кубок Бони-2016" стартує у Кременці. Відубватимуться змагання з 11 по 14 серпня на навчально-спортивній базі "Колос". Про це повідомили в управління фізкультури і спорту ТОДА.

Проходитимуть вони вже шістнадцятий раз поспіль. Щороку у "Кубку Бони" беруть участь близько дванадцяти команд з різних країн світу. І зараз очікується приїзд спортсменів із Латвії, Польщі, Туреччини, Чехії, Словаччини, Болгарії, Молдови та Румунії.

За інформацією директора Кременецької дитячо-юнацької спортивної школи "Колос" Анатолія Малищика, пробні заїзди змагань пройдуть у різні етапи. Зустріч і прийом міжнародних гостей та делегатів з Києва відбудеться напередодні урочистого відкриття "Кубку Бони", нагородження переможців і закриття змагань заплановано на 14 серпня 2016 року.

Додамо, що "Кубок Бони" започаткували у Кременці в 2001 році. З 2003-го ці змагання було включено до Єдиного календаря Міжнародної Федерації санного спорту.

Кременецьку санну трасу, довжина якої 1000 метрів, почали зводити у середині 1990-х років. Впродовж 2000-2004 років будівництво завершили. Споруда відповідає правилам проведення змагань Міжнародної Федерації санного спорту міжнародного рівня. Урядом України в 2006 році базі надано статус навчально-спортивної бази олімпійської підготовки з санного спорту.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook