Про нас
увійти

Тернопільські юніори здобули три медалі на чемпіонаті України з літнього біатлону

категорія: Інші | дата: 10 08 2016
Тернопільські юніори здобули три медалі на чемпіонаті України з літнього біатлону

Чемпіонат України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок на лижоролерах впродовж шести днів тривав на навчально-спортивній базі "Тисовець", що на Львівщині. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Найвищими здобутками у збірній команді Тернопільської області стали одна золота та дві бронзові медалі, які вибороли вихованці Тернопільської ОДЮСШ з біатлону обласного ФСТ "Колос" Мар’яна Брикайло та Руслан Бригадир. Так, Мар’яна посіла третє місце в спринті та перше в гонці переслідування, здобувши "бронзу" і "золото", а ще одну бронзову нагороду завоював Руслан за третє місце в спринті. Тренує спортсменів Назарій Бурик.

Щодо інших результатів тернополян, то найкраще зайняте місце Цебринського Назарія — 9 в гонці з масовим стартом (тренер Бурик Н.В.), Дячук Наталії — 8 в гонці з масовим стартом (тренери: Починок І.М., Крикончук С.Є.), Ільницької Василини — 14 в спринті (тренер Меркушина І.В.).

В змішаній естафеті команда у складі Брикайло Мар’яни, Дячук Наталії, Цебринського Назарія та Бригадира Руслана посіла четверте місце.

Таким чином, команда Тернопільської області здобула друге загальнокомандне місце на цьому чемпіонаті, — повідомляє заступник директора з навчально-тренувальної роботи Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Світлана Крикончук.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook