Про нас
увійти

Тернопільська дітвора долучилась до всеукраїнського флешмобу на підтримку Олімпійської збірної!

категорія: Інші | дата: 29 07 2016
Тернопільська дітвора долучилась до всеукраїнського флешмобу на підтримку Олімпійської збірної!

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Тернопільським обласним відділенням Національного Олімпійського комітету України у різних мікрорайонах м. Тернополя провели  цикл спортивних заходів "Спорт у кожному дворі", присвячених відкриттю 31-х літніх Олімпійських ігор в Ріо-де -Жанейро.

Метою заходів стало ознайомлення дітей з олімпійським рухом , долучити до занять фізичної культури і спорту. Програма заходів включала в себе: інформаційні повідомлення про Олімпійські літні види спорту (водні види спорту, бадмінтон, різні види єдиноборств, велоспорт, легка атлетика, фехтування); легкоатлетичний "Олімпійський забіг"; спортивні естафети; "Велопробіг"; вікторина "Олімпійський всезнайко"; конкурс малюнку на асфальті "Моє Олімпійське літо"; майстер-клас "Олімпійці вперед";

Тішить, що більше 300 дітей дізналися багато нового про Олімпійський рух та побажали успіху олімпійській збірній, саме тернопільським спортсменам Олександру Тугарєву та  Олені Кривицькій, які представлятимуть Тернопільщину у 31-х літніх  Олімпійських іграх в Ріо-де -Жанейро.

Приємним стало і те, що до заходів  долучився: спортивно-танцювальний центр "Fitness House", що  проводив  запальні розминки перед початком змагань. А Олександр Бірюков, голова Тернопільського обласного осередку Федерації велоспорту України, та майстер спорту України з велосипедного спорту Наталія Фігурська, допомогли в організації велопробігу, де юні велосипедисти були відзначені подарунками Федерації.

Усі учасники заходів були нагородженні подарунками від Тернопільського обласного  відділення Національного Олімпійського комітету України, Тернопільської обласної Федерації велоспорту України, ТМ "Ласунка", видавницва "Школярик", ПП "Колумбус" та водичкою від ТМ "Микулинецькі напої".

Шановні олімпійці, бажаємо Вам, щоб за кожним з Вас майорів наш національний прапор на найвищому щаблі літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Спортивної витримки, удачі та волі до перемоги

І нехай з Вами будуть удача, спортивна витримка та воля до перемоги!!!

Всі бажаючі можуть долучитись до Всеукраїнського флешмобу "Бажаємо перемог!", який ініційований з метою підтримки наших спортсменів на Олімпійських іграх в Ріо. Детальна інформація  http://noc-ukr.org/news/12862/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook