Про нас
увійти

Тернопільський велосипедист здобув бронзову медаль у Італії

категорія: Інші | дата: 29 07 2016
Тернопільський велосипедист здобув бронзову медаль у Італії

Завершились велосипедні змагання на треку класу 1 "6 Giorni delle Rose", які проводились на бетонному велодромі Velodromo Attilio Pavesi (Fiorenzuola d’Arda) в італійському місті Фьоренцуола.

Раніше ми уже зазначали, що в змаганнях приймають участь тернополяни Майстри спорту міжнародного класу студенти Тернопільського національного економічного університету Тарас Шевчук та Віталій Гринів.

Останній день для наших спортсменів, видався успішним. В груповій гонці на очки в категорії еліта вихованець тренера Тернопільського обласного відділення КФВС МОНУ Володимира Павелка Тарас Шевчук, набравши 35 очок, піднімається на третю сходинку п’єдесталу пошани. Уступив Тарас переможцю Марку Стеварту (52 оч.) з Великої Британії  та італійцю Франческо Ламоні (41оч.)

Віталій Гринів теж зумів відзначитись у стартах велогонки "Шести днів троянд". Віталій приймав участь у змаганнях, які тривали шість днів, залік яких виводився сумуванням кількості пройдених кіл та набраних очок. В гонці медісон другого дня Віталій зі своїм напарником Романом Гладишем здобули перемогу, і стали тимчасовими лідерами. За результатами шести днів наш спортсмен посів  п’яту сходинку.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook