Про нас
увійти

Тарас Шевчук — срібний призер міжнародних рейтингових змагань з велоспорту

категорія: Інші | дата: 25 07 2016
Тарас Шевчук — срібний призер міжнародних рейтингових змагань з велоспорту

В італійському місті Фьоренцуола на бетонному велоромі Velodromo Attilio Pavesi (Fiorenzuola d’Arda) уже в дев’ятнадцятий раз поспіль проводяться міжнародні змагання класу 1 "6 Giorni delle Rose".

Досить широка програма, яка включає в себе і окремі види, і омніум і родзинку змагань — шестидневку гонку, дає можливість проявити свої кращі здібності різностороннім велосипедистам.

В складі збірної команди підкорювати бетонний трек вирушили тернополяни Майстри спорту України міжнародного класу студенти Тернопільського національного економічного університету Тарас Шевчук та Віталій Гринів.

Хороший результат не заставив себе довго чекати Тарас Шевчук вийшов на одну із своїх "коронних дистанцій" з готовністю завойовувати найвищі нагороди. І йому це вдалось, уступивши на фініші лише Роберту Гайнееву із Казахстану, Тарас стає срібним призером гонки Скретч класу І UCI серед чоловіків до 23 р. Третім  став італієць Франческо Кастегнаро. Додамо, що ця гонка стала дебютним виходом тернополянина на бетонне покриття треку з дистанцією кола у 396м.

Нагадаємо, що Тарас Шевчук та Віталій Гринів представляють Тернопільську ШВСМ та тренуються під керівництвом тренера Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимира Павелка.

Гонка ще не завершилась, тож ми обов’язково розповімо про успіхи наших спортсменів в Італії та в наступних стартах сезону 2016.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook