Про нас
увійти

У Тернополі змагались кращі юні біатлоністи України

категорія: Інші | дата: 19 07 2016
У Тернополі змагались кращі юні біатлоністи України

Впродовж двох днів на навчально-спортивній базі Тернопільського обласного ФСТ "Колос", що в селі Підгороднє Тернопільського району, тривали Всеукраїнські змагання серед юнаків та дівчат з літнього біатлону на призи Президента Федерації біатлону України. Участь у них взяли спортсмени Тернопільської, Івано-Франківської, Вінницької та  Львівської областей, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

До програми змагань включено дуельна стрільба, спринт (крос + стрільба), гонка на лижоролерах. Привітали учасників державний тренер з біатлону Ястребов Микола Іванович, директор Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Яцина Анатолій Васильович, заслужений тренер України, головний суддя змагань Починок Ігор Мирославович. Переможці та призери змагань нагороджені медалями, грамотами, призами, цінними подарунками  від Федерації біатлону України.

Серед тернопільських спортсменів у дуельній стрільбі серед юнаків 1997-98 років народження перше друге місця розділили Микола Марфут та Руслан Бригадир, а серед дівчат – Мар’яна Брикайло та Наталія Дячук; у гонці на лижоролерах переможцями та призерами стали, відповідно, Микола Марфут, Андрій Підгрушний, Руслан Бригадир, а серед дівчат золоту медаль здобула Мар’яна Брикайло. У цьому виді відзначились і дівчата 1999-2000 років народження: Мажена Зорій посіла перше місце, а Олександра Меркушина стала третьою.

У спринті серед юнаків 1997-98 років народження на п’єдесталі пошани були лише тернополяни: Роман Бригадир, Руслан Бригадир та Микола Марфут, а серед дівчат «золото» та «срібло» завоювали, відповідно, Мар’яна Брикайло і Наталія Дячук. У цьому виді серед юнаків 1999-2000 років народження бронзову нагороду здобув Віталія Мандзин, а серед дівчат Ольга Славська виборла «золото», а Мажена Зорій – "срібло".

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook