Про нас
увійти

"Спорт у кожному дворі" завітав на бульвар Д.Галицького (ФОТО)

категорія: Інші | дата: 17 07 2016

14 липня мешканці мікрорайону "Східний" взяли участь у спортивно-масовому заході "Спорт у кожному дворі" з нагоди відкриття 31 літніх Олімпійських ігор в Ріо-де –Жанейро, організатором якого є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Запальна музика змусила долучитись дітлахів різного віку до веселого спортивного свята. Учасники, із олімпійським завзятям, змагались у спритності та вправності під час естафет, із захопленням вивчали нові танцювальні рухи на майстер-класах з тренером спортивно-танцювального центру "Fitness House" та Богданом Друлем, педагогом-організатором Центру. Знання про олімпійські види спорту юні ерудити продемонструвати під час вікторини.

Символом єднання із олімпійським рухом став спільний забіг.

Нагородили учасників призами від Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України та партнерів заходу : ПП "Колумбус", ТМ "Ласунка» та видавницва "Школярик".

Наступне спортивне дійство відбудеться 19 липня вул. Миру, на дитячому ігровому майданчику. Початок о 18.00 год.

Тож шановні мешканці мікрорайону "Дружби" і всі бажаючі приєднуйтесь до проекту "Спорт у кожному дворі", підтримаємо наших спортсменів на Олімпійських іграх.


Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook