Про нас
увійти

Керівництво федерацій спорту області визначилось із планами на майбутнє

категорія: Інші | дата: 06 07 2016
Керівництво федерацій спорту області визначилось із планами на майбутнє

Представники обласних федерацій з видів спорту, фахівці спортивної галузі області взяли участь у нараді, яка відбулась у приміщенні ШШК "Авангард".

Як повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктор Мацикур, на зібранні насамперед йшлося про внесення коректив в установчі документи федерацій згідно змін у законодавстві.

— Проінформував всіх у цьому контексті начальник міського управління юстиції Василь Марцинкевич, — говорить Віктор Мацикур. — Було багато питань, бо роками керівники ігнорували питання легітимності існування осередків і обраних керівних органів.

Також, за словами Віктора Мацикура, учасники зібрання обговорили укладення договорів про співпрацю з управлінням фізичної культури та спорту, призначення старших тренерів і уповноважених за формування збірних команд областей з видів спорту, а також публічність у роботі федерацій, зокрема, їх офіційні сайти, сторінки в соцмережах, контакти керівників. Були озвучені відповіді на гострі запитання, особливо від тих видів, де є альтернативні федерації чи клуби поза федераціями.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook