Про нас
увійти

Медальний "врожай" Тернопільських велосипедистів на чемпіонаті України

категорія: Інші | дата: 06 07 2016
Медальний

У славетному місті Львові завершився чемпіонат України (трек) з олімпійських номерів програми та гіті (чоловіки, жінки до 23 років, юніори, юніорки).

Вихованцям Володимира Павелка, тренера велосипедної бази Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України було чим похвалитись після повернення до дому. Тернопільські велосипедисти зібрали багатий "врожай" нагород за підсумками 4 днів змагань. Близько 150 спортсменів з усієї України з’їхались для того, що показати найкращі результати сезону і навіть позмагатись за встановлення рекордів треку.

Чотири золотих нагороди в одному виді програми у тернополян!! — командна гонка переслідування : категорія чоловіки до 23 років майстри спорту України міжнародного класу студенти Тернопільського національного економічного університету Тарас Шевчук та Віталій Гринів (ШВСМ), категорія юніори майстер спорту України студент Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя Владислав Щербань (ОДЮСШ), категорія жінки до 23 років майстер спорту студентка Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка Анастасія Года (ШВСМ).

Анастасія Года ще тричі піднімалась на другу сходинку п’єдесталу Чемпіонату України в гонці кейрін, гіті на 500 м та гонці омніум. Владислав Щербань після перемогу у командній гонці зумів проявити себе омніумі, де він уступивши лише 2 очки переможцю став срібним призером .В кейріні Владиславу вдалось показати третій результат.

Тож у скарбничці тернопільських велосипедистів додалось 9 медалей. А найголовніше за підсумками змагань Тарас Шевчук, Віталій Гринів, Владислав Щербань та Анастасія Года здобули право виступу в складі збірної команди України на чемпіонаті Європи, який відбудеться в Італії 12-15 липня цього року.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook