Про нас
увійти

Санкарі Тернопілля розпочали літній сезон змагань

категорія: Інші | дата: 03 07 2016
Санкарі Тернопілля розпочали літній сезон змагань

Традиційно в перший місяць літа розпочинають свій літній сезон саночники України. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Найпершими такими змаганнями, які відбулися минулих вихідних, стало проведення відкритого чемпіонату Кременецького району та районного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з санного спорту серед юнаків та дівчат присвяченого міжнародному Олімпійському Дню та Дню молоді, в яких брали участь вихованці Кременецької ОДЮСШ «Колос» та Львівської СДЮСШОР «Беркут».

 Як повідомив головний суддя змагань Анатолій Малищик, у суботу визначилися переможці і призери змагань відкритого чемпіонату районного фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Змагання проводилися в двох вікових групах. У віковій групі 2005-2006 рр. народження переможцями стали кременчани Максим Панчук серед юнаків та Дарина  Федорчук серед дівчат, а серед юнаків і дівчат 2003-2004 рр. народження – також кременецькі спортсмени Костянтин Горін та Юліана Туницька. По закінченні змагань переможців і призерів змагань голова районного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Василь Галевич та головний суддя змагань нагородили дипломами та медалями.

У неділю на санній трасі змагалися учасники відкритого чемпіонату Кременецького району. Змагання проводилися також у двох вікових групах. У віковій групі «юніори», чоловіки трійка призерів розташувалася таким чином: Мандзій Андрій (Кременець), Лисецький Андрій (Львів), Оболончик Олександр (Кременець), юніорки, жінки - Павець Анна (Кременець), Гуменюк Світлана (Кременець), Кірсанова Олена (Кременець). Після них у боротьбу вступили юнаки та дівчата 1999-2002 років народження, де п’єдестал пошани виглядає так: юнаки - Гібський Олександр (Кременець), Гой Ігор (Кременець), Іващук Михайло (Кременець), дівчата - Туницька Юліана (Кременець), Яриніч Вікторія (Львів), Швайко Катерина (Львів). Після закінчення змагань нагородження дипломами і медалями провели голова Кременецької райдержадміністрації Сергій Сімчук та завідувач сектору молоді і спорту Василь Петрук.

Змагання були проведені за сприяння і підтримки Кременецької райдержадміністрації, Кременецької районної ради, сектору молоді і спорту Кременецької РДА, районного ФСТ «Колос» і стали хорошою репетицією перед літнім чемпіонатом України з санного спорту на санкороликах серед юнаків і дівчат, який пройде з 1 до 3 липня на навчально-спортивній базі «Кременець» місцевої спортивної школи. Урочисте відкриття змагань заплановане на 2 липня, початок о 12 годині 30 хвилин. Загалом програма на 2 липня включатиме включатиме змагальні заїзди юнаки, дівчата 2003-2004 р.н., командну гонку  (юнаки, дівчата 2003-2004 р.н.), змагальні заїзди (юнаки, дівчата 2005-2006 р.н.), командну гонку (юнаки, дівчата 2005-2006 р.н.). 3 липня, у неділю, пройдуть змагальні заїзди юнаків та дівчат 1999-2002 р.н., відбудуться командна гонка серед юнаків та дівчат 1999-2002 р.н. та церемонія урочистого нагородження переможців  та закриття змагань.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook