Про нас
увійти

На Тернопільщині стартувало "Олімпійське літо"

категорія: Інші | дата: 30 06 2016
На Тернопільщині стартувало

На Тернопільщині розпочались Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчих заходи для дітей в літній канікулярний період та в оздоровчих таборах «Олімпійське літо». Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Цьогоріч відкрили його змагання, що відбулись у стаціонарному заміському оздоровчому таборі «Сокіл» Збаразького району. Діти, які щорічно відвідують табір, з нетерпінням чекали початку табірної зміни, щоб позмагатись у різноманітних естафетах та розвагах. Найбільш активні намагаються взяти участь у найбільшій кількості естафет та за перемогу отримати «талони здоров’я».

Змагатися дуже цікаво, адже себе можна попробувати у різноманітних локаціях та визначити, що у тебе виходить якнайкраще. А це значить у подальшому вибрати той вид спорту чи фізичну активність, до якої у тебе є здібності. Відтак, діти оббігали фішки на швидкість, стрибали на скакалці, змагались в імпровізованому боулінгу, кидали мішечки в горизонтальну ціль, влучали в гімнастичне коло спеціальними тарілочками фрізбі та м’ячем у баскетбольне кільце, виконували ведення футбольного м’яча навколо фішок, змагались у човниковому бігу тощо. Окрім цього, дітки із задоволенням взяли участь у вікторині та конкурсі малюнка на спортивну та Олімпійську тематики.

Після змагань діти, які завоювали найбільше призів у змаганнях, обміняли отримані «талони здоров’я» на медалі, відзнаки та призи від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільського обласного відділення НОК України та сертифікати «Олімпійський день бігу», присвячені ХХХІ Олімпіаді 2016 року у місті Ріо-де-Жанейро (Бразилія), та чудові призи, які надало для учасників ТОВ «Галичина Ласунка».

Подібні спортивні свята, змагання з різних видів спорту, конкурси та розваги відбудуться у нашому місті та районах Тернопільщини, оздоровчих таборах нашого краю, що відкрили свої двері для школярів. Адже «Олімпійське літо» тільки розпочалося!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook