Про нас
увійти

Юні тернопільські спортсмени привезли чотири нагороди зі спартакіади "Повір у себе"

категорія: Інші | дата: 25 06 2016
Юні тернопільські спортсмени привезли чотири нагороди зі спартакіади

Фінальні змагання ХХІІ Спартакіади "Повір у себе" серед дітей-інвалідів, присвяченої 25-ій річниці Незалежності України, відбулись в Одесі, у таборі "Молода гвардія". Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Тернопільський центр "Інваспорт" представляли шістнадцятеро хлопчиків і дівчаток 2001-2005 років народження, які там змагались і одночасно відпочивали та оздоровлювались.

В результаті тернопільська команда з пляжного волейболу серед спортсменів з вадами слуху (дівчатка), у складі якої виступали Марія Михальчук (2001 р.н.) та Софія Яцькова (2003 р.н.) здобула перемогу і, відповідно, золоті нагороди (тренер Михальчук В.І.).

У змаганнях з шахів Надя Реник (2002 р.н.) серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату стала чемпіонкою. Таким чином, Надя теж отримала золоту медаль. У цій же нозології інвалідності Павло Гуцал (2001 р.н.) виборов бронзову нагороду. Також бронзовим призером серед спортсменів з вадами зору став Олександр Процюк. Усіх трьох юних шахістів готував до змагань тренер Пантелеймон Яблонський.

Також тернопільська команда з футболу (хлопчики) серед спортсменів з вадами слуху зайняла сьоме місце. Тренер — заслужений тренер України Бойко Я.П.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook