Про нас
увійти

Журналісти та представники влади і силових структур визначали кращих у спорті

категорія: Інші | дата: 07 06 2016
Журналісти та представники влади і силових структур визначали кращих у спорті

До Дня журналіста, який відзначається 6 червня, працівники облдержадміністрації, поліції, фіскальної служби, державної служби з надзвичайних ситуацій об’єдналися в команду та змагалися з командою представників ЗМІ.

Мірялися силами у міні-футболі, волейболі, стрільбі та перетягуванні канату. Провели цю зустріч на спортивній базі ФСТ "Динамо", що в парку імені Тараса Шевченка. Участь у змаганнях взяли по два-три працівники з держустанов та близько десяти медійників.

Свято спорту відбувалось у невимушеній, доброзичливій атмосфері. У фіналі переможених не було — всі стали переможцями. Це було відзначено кубками та грамотами ФСТ "Динамо". Хоча кращою у загальнокомандному заліку визнали команду представників влади та силових структур, кращими гравцями у футбол та волейбол були журналісти Віталій Попович (газета "Номер один") та Денис Лучка ("Нова Тернопільська газета"). Кращим стрільцем з пневматичного пістолету стала Ірина Крупа (прес-служба управління ДСНС).

Загалом, усі спортсмени змагань показали достойні результати, справжній спортивний азарт та волю до перемоги. Турнір пройшов на високому рівні, і це є свідченням того, що всі його учасники — професіонали не тільки у своїй діяльності, а й у спорті. А головним і найціннішим призом для всіх став величезний заряд позитивних емоцій.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook