Про нас
увійти

До Міжнародного дня захисту дітей у Тернополі відбулись велоперегони та "Веселі старти"

категорія: Інші | дата: 03 06 2016
До Міжнародного дня захисту дітей  у Тернополі відбулись велоперегони та

До Міжнародного дня захисту дітей у Тернополі відбулось справжнє "Свято дитинства", організоване телекопанією "TV-4", Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення та Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", Тернопільським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також Тернопільським обласним осередком Федерації велоспорту  України.

Цього дня у місцевому парку ім.Т.Г.Шевченка було гамірно та весело, а чудовий настрій дітям та їх батькам створювали виступи дитячих мистецьких колективів, які подарували глядачам своє мистецтво та любов. Біля чудового фонтану на головній алеї парку відбувались різноманітні мистецькі конкурси, інформація про вибір майбутньої професії від центру зайнятості, флешмоб про права дитини, боді-арт  для дітей, різноманітні конкурси та вікторини, та виставка художніх виробів.

Окрім цього, окрасою свята стали велоперегони, в яких взяли участь діти та дорослі різного віку — любителі велосипедного спорту, які стартували від Надставної церкви, а фінішували на центральній алеї парку. Переможці та призери у різних номінаціях отримали нагороди від організаторів  та спонсорів свята. Цікаво, що наймолодшому учаснику велоперегонів Григорію  ще не сповнилось і трьох рочків, але він на своєму дитячому велосипеді подолав усю дистанцію та перетнув лінію фінішу.

Запрошення на участь у змаганнях "Мама, тато, я — спортивна сім’я"  викликало справжній ажіотаж у відвідувачів парку.  Багато сімей виявили бажання взяти участь у різноманітних естафета — це біг змійкою, естафета на спритність та рівновагу,  садіння та збір картоплі. У змаганнях брали участь або мама і дитина, або тато і дитина від 6 до 10 років. Команди було поділено на дві підгрупи. А мами, які прийшли до парку на підборах, так переживали за своїх дітей, що бігали босоніж  у всіх естафетах.

У першій підгрупі переможцями стали:

1 місце виборола сім’я Мицьо,

2 місце — у сім'ї Матвійчук,

3 місце завоювала сім'я Турчин.

У другій підгрупі перемогла сім'я Сова, друге місце завоювала сім'я Татарин, третє місце посіла сім'я Солоненко.

Переможці та призери отримали подарунки від організаторів та спонсорів ПП "Колумбус", туристичної агенції "Coral travel" та мережа спортивних магазинів "Спортландія". Завершились змагання спільним фото на згадку про участь у змаганнях.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook