Про нас
увійти

Обласний фестиваль "Мама, тато,я — спортивна сім’я" виграла сім’я Булич з Тернополя

категорія: Інші | дата: 29 05 2016
Обласний фестиваль

Вже багато років поспіль на Тернопільщині проходить обласний фестиваль "Мама, тато, я – спортивна сім’я".

Такий захід нещодавно відбувся у Тернополі на майданчику зі штучним покриттям ФСТ "Динамо", що розміщений у чудовому місці — парку імені Шевченка, поряд з мальовничим Тернопільським ставом. Ні з чим не зрівнянні пахощі квітучих дерев, яскраве сонечко — все сприяло проведенню змагань для батьків та дітей.  Хоча потім небо трохи затягло хмарами, — це не зменшило святкового настрою у сімей-учасниць змагань.

Цьогоріч в обласних змаганнях змагались сім’ї: Сова, Козак, Літинських, Перець та Булич. Після параду відкриття змагань розпочались естафети "Мисливство", "Флорбол",  "Човниковий біг", "Боулінг" , "Садіння та збір картоплі", вікторина на спортивну тематику "Всезнайко". Кожна родина дуже переживала, оскільки намагалась виступити якнайкраще. А поборотись було за що. Адже сім’я-переможець захищатиме честь Тернопільщини у фіналі Всеукраїнського фестивалю "Мама, тато, я – спортивна сім’я", який відбуватиметься з 7 до 10 червня 2016 року у Херсонській області.

А переможцем обласного фестивалю "Мама, тато, я – спортивна сім’я" стала сім’я Булич — неодноразовий учасник та переможець вищеназваних змагань у нашому місті. Лілія, Ігор та їх син Ігор з Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, вибороли перемогу та можливість гідно представити свій край на Всеукраїнському фестивалі "Мама, тато, я – спортивна сім’я". Друге місце завоювала сім’я Козак — представник Тернопільської загальноосвітньої школи I-Ш ступенів № 23 міста Тернополя. Третє місце посіла сім’я Літинських із ТНВК "Школа-ліцей №6 ім. Назарія Яремчука" міста Тернополя, четверте місце, набравши однакову кількість очок, розділили між собою сім’я Перець (Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов) та сім’я Сова (Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов).

Переможці та призери отримали грамоти, медалі та призи від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" та солодкі призи від меценату заходу — ТОВ "Галичина Ласунка", директор — Мирослав Білик, якому щиро дякують за допомогу організатори фестивалю.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook