Про нас
увійти

Завершились Спортивні ігри школярів Тернопільщини

категорія: Інші | дата: 27 05 2016
Завершились Спортивні ігри школярів Тернопільщини

Змаганнями з легкої атлетики, які відбулися на центральному стадіоні Тернополя, завершились ХХ Спортивні ігр школярів Тернопільщини. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Стартували вони ще у вересні 2015 року, і впродовж навчального року відбувались змагання з легкоатлетичного кросу, волейболу, футболу та інших видів спорту, популярних серед школярів. Загалом, у дванадцяти видах спорту змагались юнаки та дівчата ЗОШ І-ІІІ ступенів та шести видах — учні ЗОШ І-ІІ ступенів.

Завдяки щорічному проведенню спортивних ігор школярів Тернопільщини, що проводяться в районах та на обласному рівні, виявляються десятки здібних до спорту юнаків та дівчат, які залучаються до регулярних занять, досягають значних результатів і захищають честь області на Всеукраїнських змаганнях.

В обласному етапі ігор високий рівень майстерності проявили юні футболісти м. Тернополя та Гусятинського району, волейболісти Теребовлянського району, які перемогли у змаганнях юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також Бережанського та Чортківського районів, зборівські, лановецькі та бережанські тенісисти, юні баскетболісти міста Тернополя, Зборівського та Чортківського районів, легкоатлети Бучацького, Бережанського, Збаразького районів.

Загалом, попри непрості, перш за все, фінансові обставини, ігри пройшли на доброму організаційному рівні, завдяки наполегливості та відданості своїй справі, великій «армії» вчителів фізвиховання, методистів відділів освіти колективу обласної ДЮСШ  та дитячо-юнацьких спортивних шкіл районів і міста Тернополя.

Завдяки фінансуванню управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації усі чемпіони та призери обласного етапу ігор нагороджені медалями та кубками — за видами спорту та у комплексному заліку.

За підсумками ігор, у комплексному заліку призові місця серед ЗОШ І-ІІІ ступені здобули: І місце — м. Тернопіль, ІІ місце — Теребовлянський район, ІІІ місце — Збаразький район; серед школярів ЗОШ І-ІІ ступенів — І місце — Бережанський район, ІІ місце — Теребовлянський район, ІІІ місце — Бучацький район.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook