Про нас
увійти

Студенти вузів та коледжів змагались у спортивному туризмі

категорія: Інші | дата: 26 05 2016
Студенти вузів та коледжів змагались у спортивному туризмі

Студенти Тернопільський вищих навчальних закладів І-ІV р.а. вийшли на туристичні маршрути щоби визначити найспритніших у пішохідному туризмі.

Змагання організовані обласним відділенням КФВС МОН України спільно з обласним комунальним центром туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді входили в окремий залік Спортивних студентських ігор серед коледжів та університетів. В мальовничій місцевості смт. Великі Бірки на туристичні маршрути вийшли 3 вищих навчальних заклади ІІІ-ІV р.а. та 4 ВНЗ І-ІІ р.а.(коледжі). В загальній кількості 56 учасники в’язали вузли, переправлялись, додали слуги перешкоди та боролись за кожну секунду, щоби визначити найкращих серед студентської молоді. 

Для підготовки учасників напередодні було проведено окремий семінар, на якому колегія суддів надала представникам всю необхідну інформацію щодо маршрутів та карт, які чекали студентів під час змагань. Проведено інструктаж з техніки безпеки і студенті готові вийти на старт…

Чоловікам та жінкам потрібно було подолати особисто-командну смугу перешкод, командну слугу перешкод, прийняти участь в конкурсі в’язання вузлів.

Після двох виснажливих днів змагань, благо погода змилувалась над учасниками і попри передбачення дощу протрималась беж жодної краплинки, суддівська колегія на чолі із Сергієм Володимировичем Борщем визначила переможців та призерів серед коледжів та університетів.

ВНЗ ІІІ-ІV р.а.(університети, академії, інститути)

Особисті результати юнаки: 1м – Заставний Іван (ТНТУ ім. І.Пулюя)

2 м – Безкоровайний Денис (КОГПА ім. Т.Г.Шевченка)

3м – Деміук Андрій (ТНТУ ім. І.Пулюя)

Дівчата: 1м –Токар Оксана ( ТНПУ ім. В.Гнатюка)

2м – Лановецька Лариса (КОГПА ім. Т.Г.Шевченка)

3м – Мицьо Марта (КОГПА ім. Т.Г.Шевченка)

Смуга перешкод командна: 1м - ТНПУ ім. В.Гнатюка

2м - КОГПА ім. Т.Г.Шевченка

3м  - ТНТУ ім. І.Пулюя

В загальнокомандному заліку перемогли студенти Тернопільського національного педагогічного університету  ім.  В.Гнатюка( тренер-представник І.Д.Клапоущак), другими стали учасники команди Кременецької обласної-гуманітарно-педагогічної академії ім. Т.Г.Шевченка (тренер-представник Сиротюк С.М.), третіми спортсмени Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя (тренер-представник І.З.Подольський).

ВНЗ І-ІІ р.а.(коледжі)

Особисті результати юнаки: 1м – Біловус Олександр  (Галицький коледж ім. В.Чорновола)

2 м – Боднар Назар (Зборівський коледж ТНТУ ім. І.Пулюя)

3м – Бартош Тарас (Зборівський коледж ТНТУ ім. І.Пулюя)

Дівчата:1м –Липак Олеся (Зборівський коледж  ТНТУ ім. І.Пулюя)

2м – Лев Юлія(Зборівський коледж  ТНТУ ім. І.Пулюя)

3м–Княжева Ілона (Галицький коледж ім. В.Чорновола)

Смуга перешкод командна: 1м - Зборівський коледж  ТНТУ ім. І.Пулюя

2м - Галицький коледж ім. В.Чорновола

3м  - Технічний коледж ТНТУ ім. І.Пулюя

В загальнокомандному заліку перемогли студенти Зборівського коледжу  ТНТУ ім. І.Пулюя ( тренер-представник Б.С.Кульчицький), другою стала команда Галицького коледжу ім. В.Чорновола(тренер-представник Л.І.Вітюк), третіми Технічний коледж ТНТУ ім. І.Пулюя (тренер-представник Ю.Ф.Жигальський).

Призери та переможці нагороджені грамотами та дипломами Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook