Про нас
увійти

У Скоморохах проходить фінал "Олімпійського лелеченя"

категорія: Інші | дата: 25 05 2016
У Скоморохах проходить фінал

Фінальні випробування обласного етапу спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва "Олімпійське лелеченя" цими днями проходять на Тернопіллі. Відбуваються змагання на базі оздоровчого закладу "Лісовий", що в селі Скоморохи Бучацького району.

Участь у фіналі беруть команди Козівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3; Чортківської гімназії імені Маркіяна Шашкевича; Кременецької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів; Борщівської НВК ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 3 — гімназія імені Р.Андріяшка; Тернопільської СШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, Бучацької гімназіії ім. В.М.Гнатюка. У кожній з них виступає по 12 учасників.

Уже відбулось урочисте відкриття "Олімпійського лелеченя", а наразі за програмою проходять власне випробування. Так, на 24 травня заплановані відкриття та презентація команд і вікторина на олімпійську тематику, 25 травня проведуть фінальну естафету та будуть підбиті підсумки змагань і нагороджені переможці.

А загалом, учасників цього спортивного дійства чекає багато цікавих заходів, серед яких перегляд кінофільмів, дискотеки, туристичні мандрівки, екскурсії тощо. Завершаться змагання 26 травня.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook