Про нас
увійти

На Тернопільщині відбулась обласна спартакіада серед допризовної молоді

категорія: Інші | дата: 26 05 2016
На Тернопільщині відбулась обласна спартакіада серед допризовної молоді

Дуже гамірно було у суботу, 21 травня, на стадіоні Тернопільської загальноосвітньої школи I-Ш ступенів №23, адже тут зібрались учасники обласної спартакіади серед допризовної молоді, які із самого ранку вирушили до Тернополя, щоб позмагатись між собою та визначити найшвидших, найсильніших та найвитриваліших.

Виступали збірні юнаків — учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2000-2001 років народження у складі семи чоловік. Відтак у спартакіаді взяли участь дві команди з Тернополя — представники Тернопільської загальноосвітньої школи №14 імені Богдана Лепкого та Тернопільської загальноосвітньої  школи I-Ш ступенів №23, та гості з Тернопільського, Зборівського, Лановецького, Бучацького, Козівського, Підволочиського, Теребовлянського, Шумського та Збаразького районів.

Після урочистого відкриття змагань, на якому був присутній представник Тернопільського обласного військового комісаріату майор Юрій Демчина, юнаки рушили  безпосередньо до місць проведення випробувань. Учасники виступали у бігу на 100 м, підтягуванні на поперечині, метані гранати Ф-1 на дальність, бігу на 1000 м.

Кожна команда самовіддано боролась за кращі результати у кожному виді програми, учасники максимально "викладались" згідно своїх фізичних та морально-вольових можливостей. Але більш підготовленою та «загартованою» виявились команда Зборівського району, яка виборола перше місце, друге місце завоювала команда Козівського району, третє місце посіла команда Теребовлянського району.

Переможці та призери отримали кубки грамоти та медалі від організаторів змагань — департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації, департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", Тернопільського обласного військового комісаріату.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook