Про нас
увійти

Юні представники "Інваспорту" з Тернопілля вдало виступили у cпартакіаді "Повір у себе"

категорія: Інші | дата: 18 05 2016
Юні представники

Фінал 23-ої спартакіади "Повір у себе" серед дітей з обмеженими можливостями впродовж тижня тривав у Коблево (Миколаївська область) на базі відпочинку "Вінниця". Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Тернопільський центр "Інваспорт" на цих змаганнях представляли 18 юних спортсменів 2001-2005 років народження. Щодо результатів, то у волейболі дівчатка з вадами слуху зайняли четверте місце (тренер Михальчук В.І.).

У вільній та греко-римській боротьбі у своїх вагових категоріях Сорожкевич Павло посів два других місця і виборов дві срібних медалі, Кохан Денис завоював "золото" і "бронзу", Галамбіцький Павло у вільній боротьбі став бронзовим призером, а у греко-римській — посів п’яте місце. Гриньків Максим двічі став переможцем турніру і повернувся додому з двома золотими нагородами, Доманський Богдан двічі був четвертим, Блоха Віктор завоював "срібло" і "золото", у здобутку Рачія Ігоря — дві срібних медалі, а Бодасюк Дмитро у двох видах посів четверті місця. Тренував юних борців Леон Уруський.

У настільному тенісі Будник Роксолана серед спортсменів з вадами слуху в особистому заліку зайняла перше місце, а виступаючи в парі, стала срібною призеркою (тренер Мамалига О.), серед учасників з вадами розумового та фізичного розвитку бронзовим призером серед тенісистів став Савчин Богдан, а Мариняк Іван посів восьме місце (тренер Юрчишин І.).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook