Про нас
увійти

У Тернополі змагатимуться шахісти з усієї області

категорія: Інші | дата: 13 05 2016
У Тернополі змагатимуться шахісти з усієї області

Фінал чемпіонату Тернопільської області з шахів серед чоловіків відбудеться 14, 15 та 20-22 травня 2016 року. Проходитимуть змагання в шаховому клубі "Гамбіт" у Тернополі. Початок о 10 годині, — повідомляє Федерація шахів області.

До речі, нещодавно у Тернополі свою впрпавлність у цьому інтелектуальному виді спорту демонстрували шахісти-студенти. Такі змагання в рамках спортивних студентських ігор Тернопільської області провели Тернопільське обласне відділення КФВС МОН України та управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради.

Як повідомляє офіційний інтернет-сайт відділення, турнір проходив у шаховому клубі "Гамбіт". Очолював суддівську колегію досвідчений шахіст Ігор Подольський. Змагання проходили за коловою системою в два тури. Участь в іграх взяли 5 команд із університетів Тернополя. Двадцять чоловіків та жінок зіграли свої найкращі партії та перевірили вміння у спортивній боротьбі із суперниками.

У підсумку перемогу здобула команда Тернопільського національного економічного університету №1 (тренер-представник Р.М.Міщанчук), другими стали шахісти Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського (тренер-представник І.В.Соколовський), а третіми були студенти другої команди Тернопільського національного економічного університету (тренер-представник Р.М.Міщанчук).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook