Про нас
увійти

На Кременеччині відбувся зональний етап змагань "Олімпійське лелеченя"

категорія: Інші | дата: 05 05 2016
На Кременеччині відбувся зональний етап змагань

У місті Кременець в спортивному залі ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся черговий етап спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва "Олімпійське лелеченя". За участь представляти свій навчальний заклад на обласному фіналі приїхали поборотися команди з НВК Ланівецької ЗОШ- ліцей І-ІІІ ступенів №1, Шумської НВК-гімназії, Збаразької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кременецької ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів Кременецького району та господарі змагань — Кременецька ЗОШ №4.

На урочисте відкриття змагань завітали перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОКу Віталій Ігнатенко, майстер спорту України з легкої атлетики, стипендіат відділення Панасюк Іван, чемпіонка світу з літнього біатлону Світлана Крикончук. Почесні гості спортивного свята привітали учасників та побажали успіхів на високих спортивних аренах.

Регламент змагань передбачав проведення культурної, спортивної та освітньої програми. У презентації команд «Ми олімпійська надія України» перемогла команда з Шумщини. Було дуже приємно поспостерігати за підходом кожної команди до представлення свого навчального закладу.

Спортивна частина змагань проходила у дуже напруженій боротьбі, кожен учасник викладався на повну, старався досконало пройти етапи естафети. Різниця між показаним часом кожної з команд складала декілька секунд, а це є доказом того, що боролися найсильніші. Кращими була команда Кременецької ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів Кременецького району.

Освітня частина "Знавець олімпійського спорту" передбачала проведення вікторини. Команди мали по 30 запитань кожна та 5 хвилин для того, щоб дати правильні відповіді. Найбільше правильних відповідей у команди зі Збаражчини.

Переможцем заходу стала команда Кременецької ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів Кременецького району, яка отримала комплект спортивної форми та путівку на обласний фінал, друге місце посіла команда Шумської НВК-гімназії, третіми стала команда НВК Ланівецької ЗОШ-ліцей І-ІІІ ступенів №1.

Усі учасники команд отримали нагородну та сувенірну атрибутику з логотипом НОКу.

Організатори змагань висловлюють вдячність відділам освіти, які долучилися до проведення внутрішньо-шкільних змагань у своїх районах, а також забезпечення участі команд у районних етапах. Саму завдяки їм спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва "Олімпійське лелеченя" зміг відбутися.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook