Про нас
увійти

Збаразьких школярів переконували у необхідності занять спортом

категорія: Інші | дата: 02 05 2016
Збаразьких школярів переконували у необхідності занять спортом

Днями гостем у збаразькій ЗОШ №2 ім.Івана Франка став ветеран, заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу, восьмиразовий чемпіон світу з гирьового спорту Петро Багрій.

Він розповів учням початкових класів про важливість занять спортом у житті кожної людини для зміцнення здоров’я. А починати дбати про нього треба вже з малих літ. Діти з цікавістю слухали розповідь Петра Федоровича, із захопленням розглядали його нагороди, задавали безліч запитань. А ще Петро Багрій представив своїх вихованців, учнів нашої школи Олексія Піпаша, Максима Піка, Василя Грабовського, Андрія Тольпу, які вже є неодноразовими призерами районних, обласних та всеукраїнських турнірів. Вони показали молодшим школярам, що вже вміють та чого досягли у гирьовому спорті.

Головною метою цієї зустрічі було формування фізичної культури особистості, основ здорового способу життя. Заняття спортом виробляє у людини дисциплінованість, увагу, витривалість, працьовитість, цілеспрямованість, формує вольові якості, позитивне ставлення до навколишньої дійсності. Ми сподіваємось, що зустріч із спортсменами-гирьовиками не тільки запам’ятається нашим учням, але й принесе розуміння, що від спорту залежить їхнє життя і здоров’я як майбутніх громадян України.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook