Про нас
увійти

На Тернопіллі пройде чемпіонат області зі спортивного туризму

категорія: Інші | дата: 28 04 2016
На Тернопіллі пройде чемпіонат області зі спортивного туризму

Вже сорок шостий раз поспіль в області пройде чемпіонат області зі спортивного туризму серед юнаків з виду пішохідний туризм, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Відбуватимуться змагання  за програмою ХХ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини на околиці с. Застав’є — в урочищі Смолянка Тернопільського району. Захід присвячено галицькому українському політику, публіцисту, історику В’ячеславу Будзиновському і триватиме він з 6 до 9 травня.

До участі у чемпіонаті за програмою ХХ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини 2016 року допускаються  збірні команди районів, міст Тернополя і Чорткова. У разі участі в змаганнях більше як однієї команди від району та міст Тернополя і Чорткова при проходженні мандатної комісії представник району, міст Тернополя і Чорткова, визначає команду, результат якої буде зараховуватись у залік ХХ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини.

Виступ додаткових команд від районів, міст обласного підпорядкування у Чемпіонаті за попередньою згодою, можливий при наявності резерву суддівського часу на окремих дистанціях змагань або у всій програмі. Результати виступів цих команд буде враховано у підсумках Чемпіонату.

Команда ТОКЦТКСЕУМ, організатора заходу, виступає у чемпіонаті. Учасниками команд є учні, що навчаються у загальноосвітніх школах, ліцеях, гімназіях, які народилися після 01.09.1998 року до 2001 року. Учасники 2002 року народження допускаються до участі у змаганнях за наявності спеціального допуску лікарсько-фізкультурного диспансеру. Усе спорядження, що застосовується для подолання дистанції, повинно мати дозвіл ГСК (заступника головного судді з техніки безпеки).

Програма змагань включатиме: 1 день (06.05.2016 р.) — заїзд, розміщення, проходження мандатної комісії, інструктаж з техніки безпеки, робота технічної комісії (з 7 год. 30 хв. до 10 год. 15 хв.); відкриття змагань (10 год. 30 хв.); нарада представників (11 год. 00 хв. — 11 год. 30 хв.); огляд та змагання на короткій особистій дистанції з командним заліком "смуга перешкод" (з 12 год. 30 хв.); 2 день (07.05. 2016 р.) - огляд та змагання на короткій командній дистанції "смуга перешкод" (з 9 год.); конкурсна програма; 3 день (08.05. 2016 р.) - змагання на довгій командній дистанції "крос-похід" (з 8 год.); підбиття підсумків, нагородження переможців та призерів змагань і конкурсної програми; 4 день (09.05.2016 р.) — урочисте закриття змагань (12 год.), від’їзд учасників.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснюють департаменти освіти і науки та сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільське обласне ФСТ "Колос", Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", Тернопільська обласна федерація спортивного  туризму України.

Контактні телефони: (0352) 25-39-53 — обласний центр туризму; 0673505593 — Роман Романишин.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook