Про нас
увійти

Звання найкращих тенісистів області вибороли школярі Зборівського району

категорія: Інші | дата: 22 04 2016
Звання найкращих тенісистів області вибороли школярі Зборівського району

Обласні змагання з настільного тенісу серед ЗОШ І-ІІІ ступенів за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Тернопільщини впродовж двох днів тривали на базі ЗОШ №23 Тернополя. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Участь у турнірі взяли 13 команд юнаків і 13 команд дівчат, які представляли райони області. Виступали у них по двоє учасників в кожній.

В результаті, серед юнаків перше місце зайняла команда Кременецького району, друге місце у представників Зборівського району, на третьому — Збаразького району. Серед дівчат найкраще виступили тенісистки із Заліщицького району, другими були спортсменки зі Зборівського району, третіми — Бережанського району.

У комплексному залі серед юнаків та дівчат володарем Кубку турніру стала команда Зборівського району, друге місце у команди Бережанського району, на третьому місці — команда Збаразького району.

Переможці та призери нагороджені грамотами і медалями. Проходили змагання під егідою обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Загалом, їхніми учасниками стали 52 спортсмени.

Додамо, що 22-23 квітня в місті Зборів та смт Озерна Зборівського району відбудуться фінальні змагання з футболу серед ЗОШ І-ІІ ступенів  в рамках Спортивних ігор школярів Тернопільщини. Участь у них візьме 6 команд.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook