Про нас
увійти

Найспортивніша сім'я Тернополя виграла приз — 10 тисяч гривень!

категорія: Інші | дата: 05 04 2016
Найспортивніша сім'я Тернополя виграла приз — 10 тисяч гривень!

1 квітня у Тернополі відбувся довгоочікуваний фінал справжнього спортивного свята "Мама, тато, я — спортивна сім'я". Це дійство вже стало традиційним щорічним спортивним змаганням, що поєднує в собі спорт, розваги та  здорову конкуренцію. Тому не дивно, що воно стало одним з найулюбленіших для дітей і дорослих.

Сім'ї-учасники показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, засвідчивши, що  у Тернополі дійсно, є міцні, здорові сім'ї, в яких батьки і діти підтримують та допомагають один одному.

Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення зробив усе, щоб змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими та справедливими.

У фіналі, що відбувся у спортивній залі ТСШ №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, змагались сім сімей — переможці зональних змаганнь. Усі учасники із бойовим запалом виконували завдання спортивних естафет, влучно та швидко відповідали на питання вікторини. Проте найсильнішими та спритнішими виявилась сім’я Булич: Ігор Михайлович, Лілія Романівна та син — Ігор (ЗОШ №3), друге місце посіла сім’я Козак: Віталій Ярославович, Тетяна Миколаївна та донька — Юлія (ЗОШ №23), третє — Літинських: Тарас Зіновійович, Рената Олександрівна та донька — Марія (ТНВК "Школа –ліцей № 6 ім. Н. Яремчука").

Переможців нагородили подарунковими сертифікатами від туристичної агенції "Coral Travel" на суми 10 000 грн., 7 000 грн. та 5 000 грн. Інших учасників очікували сертифікати на 1 000 грн.

Відомо, спорт — об’єднує, проте в завзятій боротьбі перемагають найсильніші. Тож бажаємо нашим переможцям яскравих виступів, високих результатів на спортивних аренах обласних та Всеукраїнських змагань!

Партнери змагань: ТМ "Ласунка", кондитерська фабрика "ТерА", торговий меблевий центр "Home Express", ПП "Колумбус" та туристична агенція "Coral Travel".

Організатори: Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook