Про нас
увійти

На Кременеччині провели чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства

категорія: Інші | дата: 04 04 2016
На Кременеччині провели чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства

Чемпіонат України серед юнаків та дівчат зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства відбувся у Кременці. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Позмагатися за нагороди приїхало понад півсотні юних спортсменів з різних куточків України. На урочисте відкриття завітали міський голова Кременця Олексій Ковальчук, перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОК України Віталій Ігнатенко, начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Мацикур, заступник начальник управління Віталій Тріль, а також відомі тренери та ветерани спорту.

Наймолодші з діток традиційно розпочали польоти з п’ятнадцятиметрового трампліна. Кожен з учасників хотів показати найкращий результат, спортсмени підбадьорювали один одного. Але для всіх учасників великою радістю було спілкування з учасниками ІІ Юнацьких Олімпійських ігор у Ліллехаммері Норвегія. Це вихованці СДЮШОР м. Кременець зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства Степан Пасічник та Дмитро Мазурчук.

На нагородженні перший заступник голови Тернопільського обласного відділення НОК України Віталій Ігнатенко урочисто вручив учасникам ІІ ЮОІ-2016 року грошові премії та побажав перемог на високих спортивних аренах.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook