Про нас
увійти

Найсильніші юнаки області навчаються в Тернопільському ВПУ технологій та дизайну

категорія: Інші | дата: 01 04 2016
Найсильніші юнаки області навчаються в Тернопільському ВПУ технологій та дизайну

Продовжують змагатись за перемогу у Спортивних іграх серед учнів ПТНЗ юнаки. Цього разу на спортивний поміст вийшли найсильніші адже визначалась першість з гирьового спорту. Дівчатам було на що подивитись та за кого повболівати, адже не кожного дня можна побачити 50 молодих сильних та завзятих юнаків зі всієї області в одному місці. Відділення професійної підготовки Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя приймало 7 команд професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області.

Протягом трьох годин на помостах учні виконували дві вправи поштовх та ривок гирями вагою 24 кг в 7 вагорих категоріях: 60, 65, 70, 75, 80, 90, понад 90 кг.

В підсумку особисті місця розприділились наступним чином

60 кг –  Ратушовий Руслан (ВПУ технологій та дизайну);

65 кг – Тольпа Богдан (ДНЗ «ТПК ПВФП»)

70 кг – Леськів Мирослав (ВПУ технологій та дизайну);

75 кг – Місюра Володимир (ВПУ технологій та дизайну);

80 кг – Гайдук Степан (Почаївське ВПУ);

90 кг – Якубівський Руслан (ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі);

понад 90 кг – Бліндер Сергій (ТЦПТО). 

Після підрахунку загальнокомандної першості суддівською колегією визначено переможців та призерів. Чемпіонами стали юнаки  Тернопільського ВПУ технологій та дизайну (тренер-представник Я.Г.Слободян), які в сумі набрали 266 очок, поступились їм учні Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (тренер-представник М.В.Тимощук) з 242 очками, третє місце виявилось найважче у підрахунку із сумою 236 очок було дві команди ДНЗ ТПК ПВФП зі Збаража (тренер-представник В.В.Гоцуляк)та ВІПП Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя (тренер-представник О.Р.Джала). За сумою призових місць третю сходинку п’єдесталу посіли гирьовики зі Збаража.

Переможці та призери в особистих видах та в командному заліку нагородженні дипломами та грамотами Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook