Про нас
увійти

Тернополяни просять мерію відремонтувати тенісні корти

категорія: Інші | дата: 26 03 2016
Тернополяни просять мерію відремонтувати тенісні корти

Тернопільські активісти просять відремонтувати тенісні корти, що в парку "Топільче". Згідно отриманих пропозицій, мешканці просять зробити дані корти комунальними. Окрім цього, є ідея віддати їх приватному інвестору, який один корт віддасть в безкоштовне користування тернополянам.

Наразі міська рада готує проектно-кошторисну документацію і паралельно шукає інвесторів. Очільник міста Сергій Надал зазначив, що до першого травня цю проблему опрацюють і зустрінуться з ініціативною групою тернополян, які грають теніс у міських парках.

— Є зверення від тернополян, які захоплюються тенісом, щоб корти у парку "Топільче" або зробити повністю комунальними за рахунок міського бюджету, або віддати їх приватному інвестору, але за умови, що він зробить один корт комунальним і віддасть у безкоштовне користування тернополян. Міська рада з свого боку готова замовити проектно-кошторисну документацію на ремонт цих кортів і паралельно шукати інвестора, який готовий декілька кортів зробити за власний кошт і один з них передати у власність громади міста, — зазначив Сергій Надал.

Джерело: УХ-радіо

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook