Про нас
увійти

Тернополяни стали призерами чемпіонату України з гирьового спорту

категорія: Інші | дата: 07 03 2016
Тернополяни стали призерами чемпіонату України з гирьового спорту

Федерація гирьового спорту України за підтримки комітету з фізичного виховання і спорту МОН України провела в столичному Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця 7-ий чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів. В останні дні лютого стали відомі переможці у вправі за довгим циклом і чемпіонату України серед юнаків і дівчат.

За нагороди сперечалися понад 112 атлетів із двадцяти восьми вітчизняних вишів і дев’ятнадцяти територіальних громад. В турнірі відзначилися вихованці  заслуженого тренера України, майстра спорту міжнародного класу викладач кафедри фізичного виховання та спорту ТНТУ ім. І Пулюя Зіновія Кульчицького.

Аспірант Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя Роман Сіправський, до речі, екс-чемпіон світу у вправі за довгим циклом, виборов друге місце серед найважчих богатирів. Аналогічного успіху серед студенток, чия вага не перевищує 60 кілограмів, домоглася Оксана Панькевич із Гусятинського коледжу цього ж вишу.

Переможці і призери змагань були нагороджені дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, медалями і кубками Федерації гирьового спорту України. Цей чемпіонат був відбірковим для участі у 6-у чемпіонаті світу з гирьового спорту серед студентів, який відбудеться 11-16 травня 2016 року у м. Порто, Португалія.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook