Про нас
увійти

Медальні здобутки пауерліфтерів з Тернопілля

категорія: Інші | дата: 26 02 2016
Медальні здобутки пауерліфтерів з Тернопілля

В Коломиї завершився чемпіонат України з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Участь у цих змаганнях взяли команди з 12 областей України. Призерами турніру стали такі тернопільські спортсмени: Шаповал Назар (СК "Олімп") — 1 місце у ваговій категорії до 53 кг серед юнаків (на фото), Лозінська Діана (СК "Олімп") — 1 місце у ваговій категорії до 84 кг серед дівчат, Череда Андріанна (ФСТ "Колос") — 2 місце у ваговій категорії до 72 кг серед дівчат, Наконечна Анастасія (СК "Олімп") — 2 місце у ваговій категорії до 57 кг серед юніорок.

Також у Коломиї відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед чоловіків, жінок та ветеранів. Призерами цього чемпіонату стали тернополяни Шаблій Михайло (СК "Олімп") — 1 місце у ваговій категорії до 59 кг, Шаповал Назар (СК "Олімп") — 3 місце у ваговій категорії до 59 кг, Коляденко Мар’яна (СК "Олімп") — 2 місце у ваговій категорії до 52 кг, Лозінська Діана (СК "Олімп") — 3 місце у ваговій категорії до 84 кг. У загальнокомандній першості серед чоловіків Тернопільська область посіла третє місце.

Паралельно в місті Коломия проходив і чемпіонат України з жиму лежачи серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок. Призерами стали вихованці спортивного клубу "Олімп" Наконечна Анастасія — 1 місце у ваговій категорії до 57 кг та 3 місце в абсолютній першості серед юніорок; Коляденко Мар’яна — 2 місце у ваговій категорії до 52 кг серед жінок; Щур Максим — 3 місце у ваговій категорії до 93 кг серед юніорів; Бубен Тарас — 3 місце у ваговій категорії до 105 кг серед чоловіків.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook