Про нас
увійти

У технічному ліцей провели відкритий чемпіонат з армреслінгу серед школярів

категорія: Інші | дата: 26 02 2016
У технічному ліцей провели відкритий чемпіонат з армреслінгу серед школярів

24 лютого 2016 року, у Тернопільському Технічному ліцеї відбувся традиційний відкритий чемпіонат серед школярів міста Тернополя з армреслінгу до 27-ої річниці виведення військ з Афганістану, присвячений Пам’яті Євгена Богача.

У змаганнях взяли участь учні ТЗОШ №8, №13, №17, Тернопільської класичної гімназії та Тернопільського технічного ліцею. Метою чемпіонату було пропагування серед молоді здорового способу життя, підвищення культури та етики, а також популяризація армреслінгу як масового та доступного виду спорту.

Організаторами цьогорічного чемпіонату виступили директор Тернопільського технічного ліцею Лисий Ігор Романович та голова Тернопільської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Храпцьо Роман Іванович, які урочисто відкрили чемпіонат з армреслінгу. Вітальне слово учасники змагань почули і від вдови Євгена Богача Ярослави Іванівни. Головним суддею відкритого чемпіонату був Піндера Віктор Йосипович, срібний призер Європи з армспорту.

Учні були поділені на дві групи: вагою до 70 кг та вагою до 90 кг.

Призерами стали:

У ваговій категорії до 75 кг

І місце – Корнафель Сергій (ТЗОШ №8);

ІІ місце – Оконський Михайло (Технічний ліцей);

ІІІ місце – Мерва Мартин (ТЗОШ №17).

У ваговій категорії до 90 кг

І місце – Перкій Руслан (ТЗОШ №13);

ІІ місце – Плахотник Антон (Класична гімназія);

ІІІ місце – Курило Дмитро (Технічний ліцей).

Усі призери та учасники відкритого чемпіонату були нагороджені кубками, медалями та подарунками, які надали директор Тернопільського технічного ліцею Лисий Ігор Романович та Музичний центр "Бастер" (Ярослав Басараб), а також грамотами Тернопільської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану. Напередодні аналогічні змагання були проведені і серед учнів Тернопільського технічного ліцею.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook