Про нас
увійти

Відбулась звітно-виборча конференція обласної організації ФСТ "Динамо" України

категорія: Інші | дата: 20 01 2016
Відбулась звітно-виборча конференція обласної організації ФСТ

Шоста звітно-виборча конференція Тернопільської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України пройшла в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області. На засіданні підбили підсумки п’ятирічної роботи, обрали президію у кількості 35 чоловік, голову облорганізації, а також нагородили кращі колективи фізичної культури організації.

На початку конференції 55 делегатів та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам’ять спортсменів-правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків в зоні антитерористичної операції. Заступник голови обласного динамівського осередку Володимир Небесний прозвітував про діяльність динамівців за 2011-2015 роки. Зазначив, що загалом за звітний період було проведено 134 фізкультурно-масових заходи, в яких взяли участь майже десять тисяч спортсменів з колективів правоохоронних органів області. Як свідчать результати спортивних змагань, кращими колективами фізичної культури обласної організації "Динамо" є Головне управління Національної поліції, рятувальники, фіскальна служба, управління поліції охорони.

Під час конференції присутні обрали голову облорганізації "Динамо". За результатами голосування ним став т.в.о начальника ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. Полковник поліції подякував присутнім за довіру та запевнив, що докладе усіх зусиль для активного розвитку фізичної культури та спорту серед співробітників правоохоронних органів області. — "Ми повинні розвивати кращі динамівські традиції", — зазначив Олександр Богомол. — "Вже розроблене спільне розпорядження щодо проведення додаткових занять зі спорту серед поліцейських. Це необхідність часу підтримувати хороший фізичний стан правоохоронців".

Учасники звітно-виборчої конференції визнали роботу фізкультурно-спортивного організації "Динамо" задовільною та внесли пропозиції щодо її покращення. Серед них — зміцнити зв’язок з ветеранською організацією та залучати її членів до проведення спортивних заходів, популяризувати динамівський рух в молодіжному середовищі.

Не обійшлося на засіданні і без приємного – нагородження. Найкращі колективи фізичної культури ФСТ "Динамо" отримали кубки та дипломи за перемоги у комплексних спортивних змаганнях за програмою "Динаміада-2015". Нагородили і кращого тренера. Це — наставниця з біатлону Ірина Меркушина, яка у 2015 році отримала звання заслуженого тренера України.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook