Про нас
увійти

Відома тернополянка хоче повернутися у спорт і стати чемпіонкою світу

категорія: Інші | дата: 09 01 2016
Відома тернополянка хоче повернутися у спорт і стати чемпіонкою світу

Руханки, нові спортивні майданчики, вуличні тренанажери, де активно займаються і діти і дорослі, змагання школярів та популяризація спорту у Тернополі. Відома тернопільська спортстменка, заступник директора Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Ліля Проць невтомно популяризує здоровий спосіб життя у нашому місті. На порозі нового року вона зізнається, що 2015 рік був важкий для неї в психологічному плані.

— Саме тому майже не було виступів на змаганнях як моїх власних, так і вихованців. Виступили лише на чемпіонаті області, де здобули декілька медалей в особистих змаганнях і зайняли клубом ІІ загальнокомандне місце, — розповідає Ліля. — Але рік був насичений на події та визнання в громадській діяльності. Так у проекті "100 кращих тернополян" я посіла 15 місце. Не очікувала на такий результат.

Другий рік поспіль триває дитяча школа "Дивосвіт", яку ми спільно з Віталієм Мариновським щороку розширюємо як у програмі, так у кількості дітей. У наступному році плануємо залучити близько 500 дітей.

В цьому році міська рада відкрила 6 спортивних майданчиків з вуличними тренажерами, що дає змогу проводити "Руханку з чемпіоном" на одному з них. Спільно з "Тереном" вдалось відзняти сюжети про 4 з цих майданчиків, де розповіли про місце розташування кожного та показали, як займатись на тренажерах.

У конкурсі "Герої спортивного року – 2015" отримала перемогу у номінації "За здоровий спосіб життя".

Від наступного року очікую більше плідних результатів у громадській роботі. За моєї ініціативи буде запущено декілька соціальних проектів як для дітей, так і для дорослих. Планую повернутись у спорт і здобути титул чемпіонки світу. Очікую, що мене потішать своїми результатами мої вихованці.

Джерело: Погляд

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook