Про нас
увійти

Тернопільщина може пишатись своїми студентами-спортсменами!

категорія: Інші | дата: 29 12 2015
Тернопільщина може пишатись своїми студентами-спортсменами!

22 грудня 2015 року, в актовій залі Київського національного університету технологій та дизайну відбулося урочисте вшанування переможців і призерів ХХVІІІ Всесвітньої літньої Універсіади-2015 та ХІІ літньої Універсіади України-2015 і нагородження кращих студентів-спортсменів вищих навчальних закладів Міністерства освіти і науки України за 2014-2015 навчальний рік.

У заході взяли участь провідні спортсмени, тренери освітянської спортивної галузі, ректори вищих навчальних закладів України, які зробили вагомий внесок у підготовку студентської збірної України до міжнародних стартів, представники національних федерацій з видів спорту, керівники обласних відділень освітянського Спорткомітету.

Серед запрошених на підсумкове свято спорту були начальник Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України Олександр Бірюков, завідувач кафедри спорту Тернопільського національного економічного університету Роман Циквас, тренер волейбольної команди ТНЕУ Андрій Романович.

Заступник Міністра освіти і науки України Андрій Гевко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Мельник, президент Спортивної студентської спілки України Василь Кремень вручили нагороди чемпіонам і призерам ХХУІІІ Всесвітньої літньої Універсіади-2015, а також їхнім тренерам. Свої нагороди також отримали ректори вишів та керівники обласних відділень Комітету.

Тернопільщина може пишатись своїми студентами-спортсменами та тренерами, які їх готують, оскільки представникам нашої області пощастило вийти на нагородження чотири рази!!!!

Так Тернопільський національний економічний університет посів перше місце в четвертій категорії університетів у загальному заліку ХІІ літньої Всеукраїнської Універсіади України. Друге місце ТНЕУ посів у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в вищих навчальних закладах. Кубки отримав завідувач кафедри спорту ТНЕУ Роман Циквас. Кубок та Подяку за підготовку волейбольної команди, яка посіла на ХХVІІІ Всесвітній Універсіаді друге місце, отримав Андрій Романович. Четвертий кубок отримав Олександр Бірюков за друге місце в другій групі областей за підсумками ХІІ літньої Всеукраїнської Універсіади України.

Кубки та Подяка ректору ТНЕУ Андрію Кримсоватому від Комітету ФВС МОН України та Спортивної студентської спілки України передані Олександром Бірюковим на засідання Вченої ради 25 грудня 2015 року.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook