Про нас
увійти

"Кубок Абриколь" з більярдного спорту залишився у Тернополі

категорія: Інші | дата: 09 12 2015

Традиційний всеукраїнський турнір з більярду "Кубок Абриколь 2015" пройшов 5-6 грудня в спортивно-більярдному клубі "Абриколь".

Змагання відкрили директор департаменту у справах сім`ї, молоді, фізкультури і спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур та керівник відокремленого підрозділу національної федерації більярду України в Тернопільській області Андрій Мазепа.

Як і в попередні роки на змаганнях були присутні члени збірних команд України, Кандидати у майстри спорту, майстри спорту, так і любителі більярду, що додавало перчинки.

Цьогорічний турнір був багатий на несподіванки. Так, вперше в історії "Кубку Абриколь", що проходить з 2003 року, у фінал пробилася жінка. Це віддома спортсменка з Вінниця Тетяна Тучак, на боці якої були глядацькі симпатії.

Позаминулорічний переможець "Кубку Абриколь 2013" Станіслав Тимчій з Луцька став третім. Третє місце також посів тернополянин Віталій Свист. А "Кубок Абриколь 2015" залишився у Тернополі. Його забрав наш спортсмен Андрій Сеник, який минулого місяця виконав норматив майстра спорту на чемпіонаті України по снукеру.

Джерело: 20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook