Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" сьогодні зіграє з чемпіоном Тернопільської області

категорія: Футбол | дата: 10 03 2018
Тернопільська "Нива" сьогодні зіграє з чемпіоном Тернопільської області

Черговим суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль на другому тренувальному зборі буде чинний чемпіон Тернопільської області — "Агрон ОТГ".

Підопічні Романа Курдупеля проводять активну підготовку до старту у новому сезоні обласного чемпіонату. Також у наступному сезоні команда планує взяти участь у аматорському чемпіонаті України.

Одним із етапів підготовки "Агрону ОТГ" стала участь у традиційному турнірі пам'яті Ернеста Юста, що відбувається на футбольних полях Львівщини. На груповому етапі "Агрон" провів два матчі — нічия та перемога. Ще один поєдинок великогаївської команди не відбувся через відмову суперника. Після матчів у групі "Агрон" на стадії плей-офф отримав у суперники ФК "Мостиська" і поступився з рахунком 1:3, вибувши з подальшої боротьби за трофей.

У проміжках між матчами Меморіалу Юста, "Агрон" двічі провів товариські матчі із командою ДЮСШ Тернопіль U-19. В обох поєдинках агронівці святкували перемоги — 5:2 та 3:2.

В офіційних матчах "Нива" та "Агрон ОТГ" зустрічалися чотири рази на аматорському рівні. У чемпіонаті Тернопільської області "Агрон" двічі перемагав "Ниву" — 3:2 та 3:0. Ще два рази команди зустрічалися у рамках півфіналу Кубка Тернопільської області. У першій грі тернополяни були сильнішими 2:0, а у повторному матчі "Агрон" взяв реванш 1:0. Але за підсумками протистояння у фінал Кубка області тоді пройшла "Нива".

Наразі у розташування нашого суперника перебуває цілий ряд колишніх гравців "Ниви", а саме: Іван Рогаль, Руслан Мазур, Сергій Лук'янов, Анатолій Гринченко, Роман Андрієшин, Назар Ільчишин, Андрій Понєдєльнік, Роман Мельник та Арсен Кривобедрий.

Товариська гра

10.03.18.

"Нива" – "Агрон ОТГ"

Синьків, 16.00

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook