Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" розгромила "Буковину"

категорія: Футбол | дата: 08 03 2018
Тернопільська "Нива" розгромила "Буковину"

Спаринг футбольного клубу "Нива" Тернопіль проти чернівецької "Буковини" завершився переконливою перемогою тернополян.

Долю матчу гості вирішили ще у першому таймі, змусивши кіпера "Буковини" тричі діставати м'яч з сітки воріт. До речі, увесь матч у воротах суперника провів екс-кіпер "Ниви" Богдан Степаненко.

Вперше колишнього партнера засмутив нападник Олександр Апанчук, який розстріляв ворота "Буковини" після передачі від Дмитра Гапончука. Другий гол став наслідком індивідуальних дій Андрія Герта. Півзахисник "Ниви" відібрав м'яч на чужій половині поля, пройшов до штрафного майданчика та більярдним ударом вразив дальній кут чернівецької команди.

Остаточний рахунок у грі наприкінці тайму встановив Тамаз Авдалян. Суперники дозволили йому прийняти та обробити м'яч у штрафному майданчику і після невеликого рикошету круглий втретє перетнув лінію воріт господарів.

Зазначимо, що у пергшому таймі "Нива" створила ще ряд нагод для взяття воріт. Зокрема двічі здалеку завдавав удару Костянтин Пікуль. Також непростим для голкіпера був дальній постріл від Гапончука.

Після перерви перевага тернополян була не такою очевидною, але реальні нагоди збільшити рахунок не використали Апанчук та Литовченко, який вийшов на заміну. "Буковина" за увесь період гри серйозних проблем голкіперам "Ниви" створити так і не зуміла.

Товариська гра

7.03.18.

"Буковина" – "Нива" 0:3

Голи: Апанчук, Герт, Авдалян

Чернівці, 12.00

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook