Про нас
увійти

Петро Бадло: "Ситуація критична, але ми сподіваємося на розуміння нашого керівництва"

категорія: Футбол | дата: 11 08 2017
 Петро Бадло:

Головний тренер ФК "Тернопіль" Петро Бадло на післяматчевій прес-конфеернції розповів про перипетії матчу 5-го туру другої ліги проти хмельницького "Поділля" ,в якому муніципали поступилися – 0:2.

– Думаю, вболівальникам футбол сподобався, було багато моментів. Завжди так виходить, що коли не забиваємо ми, то забивають нам. Ми створили у першому таймі велику кількість гольових моментів, але не забили, а у відповідь отримали гольову атаку суперника. Потім гра була на нашій стороні, контролювали м’яч, але на останніх хвилинах побігли вперед забивати, після чого пропустили контратаку і другий гол. Так склалося, адже ситуація в команді складна. Сподіваюсь, хлопці знайдуть у себе сили, щоб продовжувати далі грати.

Також сподіваюсь, що наші спонсори знайдуть якісь резерви, щоб підтримати команду у важкий час. На даний момент нам дуже важко – і в фінансовому плані, і в моральному, і в фізичному. Хочу подякувати меру міста Сергію Надалу, який допоміг нам поїхати на цю гру, а далі будемо думати. Треба шукати спонсорів, адже стан команди критичний. Приїхали на гру хто у чому, без костюмів, без нічого, на машинах. Хлопці викладалися, тому вимагати від них чогось…Можливо, не вистачає майстерності і зіграності, щоб реалізовувати гольові моменти. Про що можна говорити, якщо ми не проходили збори? Кожен грає, як вміє. Немає у нас компактності, тому поки так важко виглядаємо.

– Наскільки загрозлива ситуація, що ваша команда може знятися з чемпіонату?

– Ви ж бачили, у чому гравці приїхали. Про що можна говорити? Зрозуміло, що шукаємо мінімальні кошти, щоб доїхати, але добре, що ближній виїзд. Ситуація критична, але ми сподіваємося на розуміння нашого керівництва . Надіємося, мер міста підтягне якихось спонсорів, а ми зможемо повноцінно тренуватися і грати. Ніби й домашня гра була, але грали на виїзді. У нас немає ні стадіону, ні тренувальних полів. Кожна гра у нас на виїзді.

– З’явилась інформація, що є зацікавленість до клубу з боку одного із спонсорів. Ця інформація відповідає дійсності?

– Зацікавленість спонсора є. Все залежить від мера міста, наскільки це все серйозно. Думаю, вони знайдуть компроміс і рішення, як правильно зробити. Команді потрібні підтримка і фінанси. Колектив непоганий у нас, гравці стараються і є кому грати, але немає збалансованості. Виходить, що ми зараз проводимо збори, адже команда не зіграла жодного спарингу у міжсезоння. На першу гру у нас було заявлено 12 гравців, а зараз поступово комплектуємося і стараємося зробити щось своїми силами.

ФК "Тернопіль"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook