Про нас
увійти

Юрій Крафт: "Ми не мали права програвати"

категорія: Футбол | дата: 31 07 2017
Юрій Крафт:

У матчі 3-ого туру чернівецька "Буковина" перемогла на виїзді ФК "Тернопіль" (2:1). Переможну гру команди прокоментував в.о. головного тренера "Буковини" Юрій Крафт.

- Ваш коментар матчу ФК "Тернопіль" - "Буковина"…

- Ми не мали право програвати. Приємно, що з боку наших хлопців була божевільна самовіддача. У другому таймі вже був той футбол, який ми хочемо бачити та прививаємо команді. Хочу привітати буковинських уболівальників із такою бажаною перемогою.

- За рахунок чого, на Вашу думку, чернівецькій команді вдалося наприкінці зустрічі вирвати перемогу ?

- Та работа, яку ми провели, лише тепер дає результат. Ми зібралися за десять днів до початку чемпіонату та провели неповноцінний збір. Ми підводимо функціональний стан команди до тих норм, які потрібні. У другому таймі команда переломила хід гри. Нам вдалося взяти м’яч під контроль. Ми забили два голи та здобули таку необхідну перемогу.

- Як оцінюєте дебют в офіційних матчах "Буковини" Вадима Українця та Олександра Карапки ?

- Ці футболісти – наші місцеві вихованці. Приємно, що вони влилися у колектив та допомагають "Буковині". На жаль, у Карапки є підозра на перелом кістки руки. Коли приїдемо у Чернівці, то зясуємо те, яка ситуація з Олександром. Я радий від того, що нашу команду поповнюють місцеві вихованці.

- Четвертий тур "Буковина" пропускає. Чи планується проведення контрольного матчу ?

- Ми готуватимемося у звичному режимі. Обов’язково плануємо провести контрольний матч. У нас вже є домовленості. Зараз чекаємо на підтвердження.

ФСК "Буковина"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook