Про нас
увійти

Чернівецька Буковина обіграла ФК Тернопіль

категорія: Футбол | дата: 31 07 2017
Чернівецька Буковина обіграла ФК Тернопіль

ФК Тернопіль поступився на своєму полі Буковині (0: 2) в матчі 3-го туру другої ліги 2017/18.

Два недавніх учасника Першої ліги вже встигли розчарувати поразками від Скали - колеги по невдач, а також в цілому невдалим стартом з раннім вильотом з кубка. Тому їх очний матч був шансом для кожного з них виправити становище і реабілітуватися перед уболівальниками. До речі, ФК Тернопіль приймав буковинців на рідному стадіоні - в той час, як Нива змушена зараз проводити домашні матчі в Вишнівці (де, щоправда, навіть візуально газон намно-о-ого краще).

Склади команд вийшли вельми цікавими - спостерігачі могли помітити багато цікавих перестановок. Так, у господарів дебютували анонсовані нами новачки - Луканюк і Шелія, які явно домагаючись їх групі атаки креативності. У гостей з'явився новий опорник з чудовою прізвищем Українець (починав сезон у Поділлі), а також вийшов ще один новачок - юний Карапка.

У цій зустрічі суперники видали два різних тайми, і упущена господарями перемога не стала такою вже несподіванкою - тернополяни після перерви дійсно грали разюче гірше, ніж до відпочинку, допустивши провал в кінцівці поєдинку.

Починалося ж усе для ФК Тернопіль також не дуже добре. Після обміну не найбільш гострими "уколами" Петро Бадло зробив вимушену заміну: повернувся в клуб Музика в боротьбі з опонентом отримав сильний удар ліктем в голову, відразу ж відправившись на обстеження.

Далі ж сумувати довелося Буковині: Кухарський увійшов в штрафний майданчик і був атакований - пенальті. З 11-метрової позначки точно пробив Курило - 1: 0. Був у тернополян і ще ряд моментів - розпорядись ними був би точнішим, і все могло бути зумовлено в першому таймі.

А так, у другому таймі дисципліна в обороні господарів стала кудись пропадати, і колектив Юрія Крафта почав гостювати на чужій половині поля все частіше. ФК Тернопіль вже не контролював ситуацію, за що і поплатився. Буковина тепер також регулярно створювала моменти, хоча були можливості і у господарів. Але в підсумку забити вдалося Тернополю, вже на останніх хвилинах гри, ще й двічі! Спочатку Сівка прямим ударом зі стандартного положення чомусь несподівано для воротаря поцілив у ближній кут, і тут же Шишигин замкнув контратаку на дальній стійці - 1: 2.

У ворота Буковини міг забивати активний Шелія, з вигідної позиції замість удару віддав неточний пас партнеру. В результаті - знову перемога чернівчан, які і в минулому сезоні, в абсолютно інших складах, обігравали в Першій лізі ФК Тернопіль. Матч вийшов настільки напруженим, що тепер претендує на місце в Книзі рекордів України. Відразу 13 (!) Жовтих карток видав на руки рефері в поєдинку.

ФК "Тернопіль" - "Буковина" (Чернівці) – 1:2 (1:0)

30 липня. Тернопіль. Міський стадіон.

ФК "Тернопіль": Чопко, Курило-к, Гребинський, Гудак, Кухарський (Залізняк, 80), Музика (Вонс, 19), Луканюк (Стриєшин, 53), Кіцак, Сухецький, Шелія, Процик (Блащук, 65).

"Буковина": Чесановський, Бойчук, Добровольський, Найко, Нікифоряк, Скрипкар (Шишигін, 46), Українець, Жумига (Батрак, 60), Немтінов, Карапка (Королянчук, 46, Гакман, 90+3), Сивка-к.

Голи: І. Курило (28, з пен.),  Т. Сивка (86),  А. Шишигін (88).

Попереджені: В. Нікіфоряк (30), Р. Гудак (36), І. Луканюк (48), Р. Кухарський (62), В. Найко (72), Д. Стриєшин (81), І. Вонс (84), Т. Сивка (84). Є. Немтінов (87), А. Шишигін (90+1), А. Батрак (90+2), Д. Чесановський (90+3).

Джерело: SportArena

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook