Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Гонка важка, бо перша"

категорія: Біатлон | дата: 02 12 2022
Дмитро Підручний: "Гонка важка, бо перша"

Для Дмитра Підручного естафетна гонка також стала першою в цьому сезоні. З українськими вболівальниками капітан команди ділиться своїми емоціями:

- Розкажіть нам про свою першу гонку сезону, як вона складалася?

- Гонка важка, бо перша. До того ж, я багато тренувань пропустив через травму. Перед цим виконав багато роботи по прискоренню, адже ще відчувалась трішки травма. Дуже переживав сьогодні і через стрільбу.

- У міжсезоння Вас турбувала травма коліна, чи вдалося полікуватися? Як почуваєтеся зараз?

- Так, лікували, робили все, що могли. Вчора навіть майже не відчував біль, а сьогодні, під час гонки, при максимальному навантаженні знову почало боліти коліно. Буду говорити з лікарем, щось треба робити. Адже ця травма не дає мені повноцінно бігати. Якщо під час тренувань майже не боліло у попередні дні, то при навантаженні знов проявляється.

- Можете сказати детальніше, що це за травма?

- Грубо кажучи, травма коліна, а конкретно, то в мене був надрив двох зв'язок. Коли проходило обстеження - то в ті дні менше боліло, і була надія, що все позаду, та от сьогодні знов почало сильно турбувати.

- З якими емоціями вийшли на старт?

- Звичайно, було велике хвилювання, бо стартів в мене з літнього чемпіонату України не було. Та влітку інші відчуття, інший біатлон, тож хвилювався, бо не знав чого від себе очікувати. Так, хвилювання було досить серйозне.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook