Про нас
увійти

Дмитро Підручний не потрапив до старт-листу збірної України на першу гонку сезону

категорія: Біатлон | дата: 29 11 2022
Дмитро Підручний не потрапив до старт-листу збірної України на першу гонку сезону

Капітан збірної України Дмитро Підручний не потрапив до старт-листу команди на перший старт сезону - індивідуальну гонку на 20 км Кубка світу з біатлону, яка відбудеться у фінському Контіолахті.

Підручний потрапив до списку чоловічої збірної України на перший етап у Контіолахті. Хоча перед цим пропустив останній збір національної команди, відновлюючись після травми коліна.

На першу гонку сезону тренерський штаб збірної України з біатлону на чолі з Юраєм Санітрою не виставив Підручного на індивідуальну гонку. Водночас чоловіча команда буде представлена на старті в Контіолахті у повному обсязі: решта п'ять біатлоністів, які відправилися на перший етап, заповнили повну квоту України.

В ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт Підручний підтвердив, що не стартуватиме у першій гонці сезону, оскільки його досі турбує коліно.

"Не стартую, бо була довга проблема з коліном, вона мене ще турбує. Через неї пропустив дуеж багато тренувань, зараз не зовсім готовий до такої важкої гонки. Можливо, на наступні гонки поставлять, якщо буду краще готовий", - сказав біатлоніст.

Відкриватиме гонку у складі збірної України Богдан Цимбал та Антон Дудченко, які потрапили до першої стартової групи під 13-м та 17-м номерами відповідно. До другої, третьої та четвертої груп потрапило по одному українському біатлоністу: Тарас Лесюк, Денис Насико та Артем Прима відповідно.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook